Forum

 

Notifications
Clear all

Halot One - UV light sometimes does not work


hawk_king
(@hawk_king)
Active Member Registered
Joined: 4 months ago
Posts: 5
Topic starter  

UV light sometimes does not work, I have to make a power cycle.

Firmware: cx7_v2.202.28_APP_v2.202.28.swu


ReplyQuote
hawk_king
(@hawk_king)
Active Member Registered
Joined: 4 months ago
Posts: 5
Topic starter  

Is downgrading the firmware possible / safe?


ReplyQuote
pele57
(@pele57)
New Member Registered
Joined: 4 months ago
Posts: 1
 
hello. I and many others have the same problem. it seems that people from creality do not listen to the community. and that you can revert to the old firmware. menu on the last one that has on creality / download cx7_v1.83.0_APP_v0.5.21.img works fine. the truth is there are no things they added to the last one we have a problem with but it works. flesh over
 PhoenixSuit

ReplyQuote
teixeluis
(@teixeluis)
New Member Registered
Joined: 4 months ago
Posts: 1
 

Same problem here. As a workaround, before printing I run the FEP clean function to know if the UV light will turn on or not.

This bug occurs quite frequently, and is wasted time (and eventually material) everytime it happens, because the printer behaves as if printing normally, leading you to think that the print detached form the build plate. It is not until you pause the print, remove the resin, and find that there is nothing in the build plate, that you realize that the UV light didn't turn on.

Best regards,

Luis Teixeira


ReplyQuote